Degerfors- Rüdesheim 14-16/6 2023.

Onsdag startade vi vår europatur-23. Första stoppet var Råå camping i Helsingborg, inga missöden på vägen för vår del, men en och en halvtimmes väntan efter en trafikolycka strax efter Markaryd. Tidigt torsdag morgon tog vi färjan mot Helsingör och körde genom Danmark mot Rödby.

På färjan till Puttgarden åt vi lunch. Resan söderut fortsatte, som vanligt var det köer runt Hamburg och en del vägarbeten som gör att det går långsamt. Vi stannade för natten norr om Hannover på camping Aller-Laine-Tal. En camping som är lagom stor, mysig och perfekt att stanna på för en natt, den ligger 1 km från Autobahn. Fredag förmiddag rullade det på bra så vi trodde vi skulle kom fram till Rüdesheim tidig eftermiddag, fast där hade vi fel. Efter lite kringelikrokar p.g.a. avstängda vägar och en felkörning så kom vi till slut fram till Campingplatz am Rhein i Rüdesheim, det var nästan fullt, vi fick en skuggig plats och var nöjda. När vi kommit på plats tog vi en liten cykeltur och tittade på båtarna på Rhen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *