Ronneby havscamping

Lördag morgon packade vi ihop och åkte från Öland.
När vi kom fram till Ronneby havscamping mitt på dagen stekte solen från en klarblå himmel. Vi fick en jättefin plats nära badet med fin utsikt, den var lite ojämn så innan vi fick husvagnen på plats i värmen var vi ganska svettiga. Tur att det finns många hjälpande händer på en camping som också kan komma med goda råd och hjälpa till att dra husvagnen på plats. Efter det hade vi en lugn eftermiddag med ett litet dopp i havet och en promenad runt campingen.
Söndag morgon styrde vi kosan mot Karlskrona och Skärgårdsbåtarna
Vi åkte en rundtur på två timmar med båten MS Gåsefjärden. Det var bra eftersom det var en guidning där vi fick veta mycket om Karlskrona och de omgivande öarna. Toppenväder och värmerekord idag, då är det skönt med en båttur. Jag ( Ingrid) fick en bra kaffebild på båten också.
Torkö heter en liten ö som ligger precis utanför vår camping vi cyklade dit på eftermiddagen det tog bara fem minuter och sen gick vi en promenad på ca tio minuter för att komma fram till Torköbrottet som är ett gammalt stenbrott. Där badade vi, det var toppenhärligt. Det går att hoppa från höga klippor eller hoppa i från lite lägre klippor (som vi gjorde) det var en härlig upplevelse att simma där, och väldigt skönt denna varma dag.
Campingkvällen avslutades med grillning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *