De sista dagarna i Vrsar

På fredagen planerade vi en riktig slappardag på campingen, vi började förmiddagen med att sitta utanför husvagnen och läsa, då kom en av de anställda på campingen och frågade om vi visste att vår plats var bokad från kl 12. Vi hade glömt att meddela att vi skulle stanna ända till på söndag så vår plats var bokad. Det finns massor av lediga platser så vi fick helt enkelt flytta till platsen bredvid, tur att vi har en liten husvagn, det tog inte så lång tid att flytta. Sen badade vi och hade skönt. På kvällen cyklade vi in till Vrsar för att äta. Det var fiskfestival i stan. Massor med folk och olika uppträdanden som folkdansare m.m. Night Express hette ett band som spelade otroligt bra och fick med sig hela publiken i dans. Vi blev kvar mycket senare än vad vi hade tänkt, riktigt kul!
Lördag blev en riktig baddag, vi cyklade till vårt bästa badställe. Det var faktiskt riktigt bra snorkling också. Strålande sol och glasklart vatten. Nu säger vi hej då till vackra Vrsar efter en härlig vecka. I morgon drar vi norrut, mot Moseldalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *