Sista dagen i Moseldalen

Idag började vi med en båttur på Mosel. Vi åkte norrut där vi inte har varit förut. Det var fint att åka båt och glida förbi  byar och vinodlingar. Färden gick från Cochem till Treis-Karden.Vi hade med cyklarna på båten så vi cyklade den dryga milen tillbaks till Cochem. Det är helt underbart här med cykelvägar och enkelt att stanna efter vägen och ta en kopp kaffe eller en öl. När vi kom till Cochem så tog vi en sista promenad i staden och åt även en bit mat. När vi kom till husvagnen lutade vi oss bakåt i skuggan och vilade i den 30-gradiga värmen. Det är härligt att vila och ha utsikt över sluttningarna kring Mosel. I morgon startar vi hemfärden mot Degerfors. Det känns som om vi gärna vill återvända till Moseldalen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *