Stockholm Music&Art

Vi tillbringade helgen 1-3/8 i på Bredängs camping i Stockholm för att besöka Stockholm Music & Art. Fredagens huvudnummer var Jill Johnsson med gäster. Jill Johnson gästades bl.a. av Magnus Carlsson och gamle Doug från USA, Jill sjunger duett med Magnus C (kvällens bästa) och gubbarna i Television rockar. Under lördagen lyssnade vi på Anders Wendin (tidigare känd som Moneybrother) mycket bra och Peter LeMarc fantastiskt bra. Vi tittade också på den österrikiska konstnärens, Doris Uhlich´s performance ”More than naked” Många nakna människor rörde sig och dansade till musik. Stor publik även utanför som fönstertittade. Under söndagen hade vi en lugn dag på campingen innan vi begav oss till Skeppsholmen igen för att lyssna på Neil Young. Det blev en liten besvikelse för mig,  eftersom jag hade hoppats på en hitkavalkad av Mr. Young. Han spelade många, för mig, okända låtar och förlängde allt med oändliga gitarrsolon. Den stora behållningen av helgen i Stockholm var för oss båda Peter LeMarc som levererade en fantastisk show. 

En liten bit Keep on rockin

 


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *