Hemresa

Nu är vår resa slut och vi är hemma i Degerfors igen.
Vi reste genom Tyskland på autobahn. När man har husvagn och kör i 80 så är det bara att ligga i högerfilen och ta det lugnt. Det är bra och det blir ingen hetskörning.
Vi såg en  familj som färdades i en Trabant , en riktigt kultbil!
Vi hittade en liten camping i närheten av Neumünster. Campingens namn var Roland och det var en bestämd herre som cyklade runt och visade alla vilken plats man skulle ha. Han hjälpte till att dirigera när vi backade och han åkte runt och pratade med alla.  Det var mycket trevligt och kändes välkomnande.
Lördag åkte vi vidare genom Danmark . Först åkte vi över Stora Bältbron. Där fick vi se hur de arbetade med underhåll av bron på hög höjd, det såg otäckt ut, har man det arbetet får  man inte vara höjdrädd.  Efter det körde vi över  Öresundsbron, sen var vi i Sverige. Den här gången campade vi i Ljungby i Småland.
Söndag åkte vi den sista etappen hem. Vi har haft en väldigt bra semesterresa och har kört sammanlagt 542 mil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *