Kolmårdens djurpark

Tisdag morgon åkte vi till djurparken. Den öppnar kl 10:00 vi startade tjugo i tio från campingen och hamnade direkt i bilkö för att fortsätta att stå i kö för att komma in. Vi var inne på området halv elva och då hade vi bara fyra kilometer från campingen, det visar vilket populärt utflyktsmål det är. Vi promenerade och tittade lite på djuren och sen ställde vi oss i kö för att åka linbanan över safariparken, där fick vi stå i en hel timme. Det var i all fall intressant att se på djuren i safariparken och vi skulle ju fördriva tiden när vi väntade på Anna, Johan och Lucas. När de kom så åt vi hamburgare tillsammans och sen ställde vi oss i kö för att se delfinshowen. Vädret var inte det bästa så vi var både kalla och blöta när vi kom in. Det var en väldigt bra show, delfinerna är väldigt väldresserade. Lucas  klappade händerna och skrattade och tyckte att det var jättekul. Vi gick vidare i parken och tittade på flera olika djur. Bamses värld var en upplevelse för Lucas, han fick gå in i Bamses hus och se på allt därinne. Lille Skutts hus fick vi se på utsidan.  Sen var det teater , ” Bamse och tårttjuven” , det var nog det bästa på hela dagen tyckte Lucas. Vi skildes åt på kvällen och åkte tillbaks till campingen. Anna, Johan och Lucas skulle gå en hel dag till i djurparken, det behövs eftersom man får ägna mycket tid åt att stå i kö.  Vi åkte till campingen och värmde oss i husvagnen det var skönt.
Onsdag morgon åkte vi hem till Degerfors efter en rolig husvagnstur med samvaro med barn och barnbarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *