Mot Europa 2-4/7

Vi startade från Degerfors på lördagkväll och åkte ombord på färjan mellan Göteborg och Fredrikshamn strax före midnatt. Ca kl 03:00 anlände vi till Fredrikshamn. Efter ca en timme bilkörning stannade vi på en rastplats och sov i fyra timmar, det var bra för att orka köra hela dagen.
Söder om Hamburg bestämde vi oss för att stanna för natten. Vi sökte på GPS:en och efter körande på några småvägar stannade vi på Campingplarz ”Alte Löwninzel” i Lauenbruck.
Det var en mysig liten camping, med höga häckar, lite gammalt kändes det men allt var väldigt ordningssamt och rent. Ett personligt bemötande när vi kom och naturligtvis kontant betalning , inget kort fungerade här.
Måndag morgon fortsatte vi söderut. Det rullade på bra de första 20 milen. När vi närmade oss Köln så tätnade trafiken och de började bli köer. Vi såg att den i den motsatta körriktningen stor det helt stilla och var kö i flera mil. GPS:en varnade för köbildning och ledde in oss i Leverkusen, det var kanske inte så bra att åka inne i staden med husvagn. Till slut så letade vi oss fram till Bernastel-Kues i Moseldalen. Vi kom fram till campingen vid halvåtta tiden på kvällen.Det kändes riktigt bra, det fanns gott om plats och det var fint med gräs och träd så man kunde välja sol eller skugga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *