Vilodag

Efter ett par långa körpass bestämde vi oss för att ta en lugn dag i Sankt Johann im Pongau. Österrike alltså. Gårdagens körning innehöll två felkörningar varav en blev besvärlig. GPS-en visade oss in genom Nurnberg, en spännade upplevelse för en husvagnschaufför. Kanske var vi medskyldiga till detta genom programmeringen men det får vi aldrig veta. När vi kom fram till campingen i Österrike bestämde vi oss snabbt att stanna och ha en vilodag i de fina omgivningarna. Idag har vi cyklat in till stan, druckit kaffe och öl/vin på ett cafe och handlat lite till kvällens grillning. Vi har ett par campinggrannar av det märkligare slaget. Två gubbar med varsin traktor och en täckt kärra som utgör tält eller husvagn. Ingrid var tvungen att smygfotografera detta. Imorgon kör vi mot Vrsar i Kroatien.
Klicka på bilderna för att se dem stora.

Ett svar på ”Vilodag”

  1. Jaha?!?
    Bara Ingrid som dricker ALLT?
    Hmmmm.
    Det tror jag att vi får ta med en nypa salt…utan tequila 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *