Bernkastel-Kues till Meppel 23-24/6

På midsommarafton packade vi husvagnen och lämnade Bernkastel-Kues. Vi gillar verkligen Moseldalen och återvänder gärna dit igen. Vårt mål var Eupen i Belgien, där tänkte vi stanna ett par dagar och kanske cykla lite. Vi anlände till camping Hertogenwald på eftermiddagen och kände direkt att här vill vi bara stanna en natt. Det var inte cykelvänligt in till Eupen och campingen kändes inte så mysig. Vi hade några timmar på eftermiddagen för en bilutflykt till staden där vi promenerade en stund och fikade, det var ganska mysigt ändå och ingen dans runt midsommarstången. På midsommardagen åkte vi tidigt mot Holland. Vi hade en plan när vi startade fast vi ändrade den under resans gång och hamnade på camping ” Het Hazenpad” i Meppel. Det var en riktigt mysig liten camping, endast 25 platser och fina servicehus. Värdparet som bodde där också var härligt familjära och mycket trevliga, vi bokade in oss för tre nätter. Det hade ett s.k. Teehus, med kaffe, drycker och pizza. När vi kommit på plats åt vi pizza och pratade med värdparet och lite andra gäster på campingen, det kändes riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *