Söndag-Måndag 25- 26/12

Söndag morgon gick vi till baren i slutet på stranden och hyrde kajak i 2 timmar. Vi paddlade ända till Emerald Cave en helt underbar tur. Vi hittade en liten strand som vi var alldeles själva på och där badade vi. Eje badade t.o.m. naken. Vi hade inte snorkelset med oss men det verkade vara ett bra snorkelställe. När vi kom tillbaks var det bara att sätta sig i skuggan vid baren och ta in något att dricka och samtidigt betala kajakturen. Härligt ställe!! Sen badade vi och hade skönt.
På kvällen tog vi en drink i strandbaren på hotellet, nu börjar vi verkligen slappna av och känna att semestern är på gång.
Måndag morgon gick vi återigen och hyrde kajak i 2 timmar. Vi paddlade till den lilla stranden och snorklade där . Det var väldigt bra vi såg många fiskar och hade det jätteskönt. När vi kom tillbaka så fick vi endast betala för 1,5 timme fast vi hade varit ute i nästan 2 timmar, det är en mysig bar där vi gärna sitter i skuggan och tittar ut över stranden.
Sen badade vi och åt på vår favoritlunchställe. Regnet började ösa ner när vi satt och åt. De var så snälla på restaurangen och visade oss en annan trappa att gå ner eftersom de ser att jag inte är så bra på att gå, det var mycket svårt och halt i regnet. På eftermiddagen blev det en massage igen, skönt.
På kvällen gick vi en liten bit upp mot skogen( det känns som djungel) och år mat på en liten restaurang , det var gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *