Torsdag och fredag 22-23/12

Vi landade på Krabi flygplats och startade en resa med minibuss i ca 1,5 timme. Regnet öste ner nästan hela tiden. När vi kom till Koh Kradan-piren så väntade en båt som skulle ta oss till Koh Mook. Vi träffade Peter och Merja som också skulle till Charlie beach resort. Det regnade hela båtresan så vi var ganska blöta när vi kom fram trots att vi satt under ett litet tak.
Vid incheckningen ville personalen att vi skulle boka bord till julafton så vi bokade ett bord tillsammans med Peter och Merja.
Trötta och hungriga efter resan så blev det några lugna timmar med lite mat och sen en tidig kväll.
Fredag morgon gick vi till stranden och badade , det är en väldigt fin och lugn strand, härligt klart vatten att bada i, molnigt väder är bra för vinterbleka kroppar. Vi åt lunch på Ko Yay restaurang som ligger högt upp med utsikt över hela stranden och havet. Det är lite svåra trappor att gå i för att komma upp dit, men det är det värt. En underbar utsikt och väldigt god mat. Peter och Merja var också där så vi satt tillsammans och åt.
På eftermiddagen så spöregnade det igen, vi slappade lite på rummet i vår egen bungalow. Jag ( Ingrid) gick sen och fick en massage , det är mysigt att ligga och höra vågorna samtidigt med massagen.

2 svar på ”Torsdag och fredag 22-23/12”

  1. ”En del steker fläsk och vi andra får nöja oss med oset”
    Ha en riktigt trevlig resa och en god fortsättning!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *