Lördag – julafton

På förmiddagen åkte vi med en mopedtaxi till byn som är i andra änden av ön. Vi fick en guidadtur ut på piren och en rundresa i byn. Det var kul att se och roligt att åka med mopedtaxi. Det finns inga bilar på den här ön utan endast mopeder och cyklar.
Resten av dagen badade vi och upptäckteatt det går att snorkla från stranden om man simmar intill klipporna, det fanns faktiskt en hel del fiskar att se. Vår lunchrestaurang blir samma idag och kommer nog att bli där vi äter lunch varje dag.  De har dessutom ett fungerande wifi.
På kvällen gick vi med Peter och Merja på hotellets stora julfirande. Alla fick tomteluvor, det såg ganska kul ut. Borden var dukade ute i sanden på stranden och de hade byggt upp en stor scen där det var uppträdande med dans av elever från skolan i Koh Mook. Det var en stor buffé med förrätter varmrätter och efterrätter. Drycker fanns att köpa men hotellet hade lagt på ganska mycket i priset just den dagen. Det var olika lekar m.m. Vi gick hem ganska tidigt eftersom vi satt så nära scenen och ljudanläggningen var nära oss och spelade otroligt högt. Nu vet vi att vi ska sitta långt ifrån scenen på nyårsfirandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *