Tisdag-Onsdag 27-28/12

Tisdag morgon åkte vi longtailbåt med Peter och Merja till Emerald Cave. Vi bokade det på vår favoritbar där vi också hyr kajak. Det var häftigt att simma i grottan in i vulkankratern där det är en strand och massor med växtlighet. Eje och jag var på samma ställe för fyra år sen men då var det så många andra turister där så det var inte samma upplevelse. Nu var vi där tidigt på morgonen och det var inte så många andra där. Det är nästan en andlig upplevelse att simma i grottan och sen komma in i öppningen med stranden , vatten, skog och samtidigt veta att nät tidvattnet stiger så kan man inte simma ut förrän det sjunker igen. Resten av dagen badade vi och tog det lugnt på stranden.
Onsdag morgon hyrde vi kajak igen. Vi paddlade söderut och hittade flera små vikar att stranda vid. Vi stannade på ett stället och badade och tittade på krabborna som klättrade på stenarna. Vi åt på vår favorit lunchrestaurang där vi nu börjar vara stamkunder och får små presenter som papaya eller bananer. Vi gjorde ett försök att ligga på sköna vilstolar vid poolen men det blev inte så lång stund det var alldeles för varmt,det är skönare på stranden. På kvällen skulle vi åka till restaurang Hill Top tillsammans med Peter och Merja. De hade varit i byn och köpt lite goda drycker som vi blev bjudna på innan restaurangbesöket. Vi åkte mopedtaxi till restaurangen och hade en trevlig kväll tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *