Onsdag -Torsdag 4-5/1

Onsdag sista dagen, det känns lite tråkigt. Vi startade som vanligt med en kajaktur. Det var väldigt lågt vatten så vi hade lite svårt att komma iland på vår lilla strand. När vi hade suttit och tittat på vattnet en stund så bestämde vi oss för att inte snorkla där utan att paddla en lite längre tur istället.  Vi paddlade samma åt samma håll som första dagen, nu när vattnet var så lågt kunde vi paddla in under klipporna det var häftigt. Vi såg jättestora fiskstim som simmade nära  klippväggarna.
Efter kajakturen  satt vi som vanligt en stund i baren och sen fick  vi kredit med betalningen eftersom vi  hade för stor sedel som de inte kunde växla. ” Pay later” sa de.
Vi åt lunch på samma ställe som vanligt och berättade att vi skulle åka hem i morgon, tjejen som brukar servera oss sa då , ”see you next year”. När vi gick fick vi en stor papaya som vi kan ta med hem till Sverige. När vi sen betalade vår skuld i för kajak och dryck i baren så fick vi några citrusfrukter  av dem.
Vi badade och försökte snorkla lite vid stranden, det blev en kort stund eftersom vattnet var ganska grumligt.
På kvällen hade vi avskedsmiddag med Peter och Merja på den lilla restaurangen precis utanför hotellet vid djungeln. Sen blev det avskedsdrinkar vid stranden på hotellet.
Torsdag morgon började vår resa hem med båt och sen minibuss i 1,5 timme. Trångt och varmt var det på flygplatsen. Flygresan var 12 timmar lång så när v i kom till Arlanda var vi trötta. Vi kramade om Peter och Merja innan de åkte hemåt. Sen fick vi en köldchock när vi väntade på bussen till hotellet minus 19 grader!!
Vi är mycket nöjda med vår resa och att vi har fått två nya vänner!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *