Hudiksvall 29/6-2/7 2022.

Onsdag morgon lämnade vi Överhörnäs camping och reste söderut. Vi gjorde en paus vid Höga kusten bron och tittade på utsikten. Det är alltid vackert att stanna där och beundra bron och utsikten. På eftermiddagen checkade vi in på Malnbadens camping som ligger vid Bottenhavet ca 5 km öster om Hudiksvalls centrum. Vi har tur med platser och fick även här en bra plats att ställa husvagnen på. Det var varmt väder så vi gick ner till den fina stranden och badade en stund, sen grillade vi vid husvagnen och hade en lugn kväll. På torsdagen tog vi en cykeltur in till Hudiksvall. Vi gick lite runt bland sjöbodarna där vi också åt mycket god mat på en indisk restaurang. Sen promenerade vi en liten tur i staden, fikade och cyklade tillbaks till campingen. Vi gick och badade det var väldigt skönt att svalka av sig eftersom vi var mycket varma efter cykelturen i den tryckande värmen. Fredag var en regnig dag, det var skönt med regn efter all värme, vi satt i husvagnen hela förmiddagen och lyssnade på bok m.m. Efter det åkte vi och handlade och sen åkte vi vidare till Ystegårn som är en Hälsingegård med café, gårdsbutiker och flera olika aktiviteter. Vi åt raggmunk med fläsk, mycket gott! Det var ett fint utflyktsmål med vackra omgivningar. Sista kvällen i Hudiksvall satt vi inne i husvagnen och tittade på tv, eftersom regnet fortsatte hela kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.