Torsdag 23 juni till lördag 25 juni Byske

Torsdag morgon tog vi på cykelhjälmarna för att göra en cykeltur i Byske. vi började med att cykla förbi huset där jag ( Ingrid) bodde mina två första år. Sen besökte vi förstås Byske karamellfabrik för att köpa de godaste hårda karameller som finns, mandelpolka, det är nostalgi. Vi cyklade och tittade på den vackra kyrkan m.m. Tillbaks till campingen gick turen längs den fina Byskeälven och avslutades med en tur ut på piren vid havsbadet. På campingen kunde vi lugnt sitta och titta på alla som kom för att fira midsommar, det var snart fullbelagt. Vi var nöjda med vår plats, det var inte trångt.
Fredag, midsommarafton, en väldigt varm dag. Vi tog en biltur. Först åkte vi till hamnen i Furuögrund, där finns ett fint hamncafé. Efter det åkte vi en biltur i omgivningarna och tittade på byarna och den vackra naturen. Vi stannade vid Kvarnforsen som är en del av Byskeälv, det var fint. Resten av dagen tog vi det lugnt i värmen vi grillade och åt färskpotatis. Därefter tog vi en kvällstur till stranden, fast vi badade inte.

Ett svar på ”Torsdag 23 juni till lördag 25 juni Byske”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.