De sista dagarna på semesterresan

På måndag morgon åkte vi från Dorotea. Vi styrde kosan mot Bollnäs i Hälsingland,där stannade vi på Bollnäs camping som var mycket trevlig att bo på. På bild 1 syns det hur nöjd Eje är med campingen.
Vi fick varmt och fint väder så på tisdag förmiddag hade vi en slappdag på campingen. Sen tog vi en cykeltur till centrum se Bild 2. Vi fikade och åt mycket goda räkmackor på Lilla K:s trädgårdskök, bild 3. Det var en kombinerad trädgårdshandel ,restaurang m.m. Kvällen på campingen avslutades med grillning och en fin solnedgång, bild 4. På onsdagen åkte vi till Växbo linväveri där vi gick in i fabriken och även handlade några handdukar m.m. Bild 5.
I Växbo finns det även ett bageri, en smedja , en krog m.m. det är en väldigt vacker miljö, Bild 6.

Vi åkte vidare på eftermiddagen för att hälsa på min (Ingrids) morbror Jan på hans sommarställe i Skog. Bild 7. Det var en trevlig kväll. Husvagnen stod vid Ljusnans strand och när vi skulle lägga oss så såg vi den här vackra solnedgången på Bild 8

På torsdagen styrde vi kosan mot Degerfors mycket nöjda med vår semesterresa. Vi har sammanlagt kört 551 mil och varje mil var en upplevelse att minnas.

Skrivet av Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *