Torsdag-Fredag 29/12-30/12

Torsdag morgon hyrde vi kajak tillsammans med Peter och Merja och paddlade söderut till en mysig strand. Där hade vi det bra, mycket snäckor och fina stenar att titta på och härligt att bada. Det blev samtidigt en märklig upplevelse när vi var där på stranden så hörde vi hur det brakade och pratade i djungeln. Det kom fram en man med gummistövlar , skjorta och hatt. Han hade med sig en thailändsk guide som banade väg åt honom i djungeln med machete. Han hejade på oss och frågade var vi kom ifrån, han pratade med Peter och berättade att han körde fyrhjuling genom djungeln. Sen ville han ta bilder på Peter och Eje. Han fotograferade mig och Merja också fast lite mer i smyg. Vi tror att han var från Kina. Det var en märklig upplevelse.
Peter sammanfattade det så här: ”Vi paddlade kajak tillsammans med Eje o Ingrid och kom till en strand som var tre meter bred, där var vi alldeles ensamma med endast tät djungel bakom oss, då kommer en Hongkongkines med machete genom djungeln och vill fotografera oss alla”.
Vi skrattade mycket åt den händelsen.
På eftermiddagen åkte vi med mopedtaxi till byn igen. Vi skulle handla lite och dessutom försöka hitta någon bröllopspresent till Peter och Merja, de gifte sig på Arlanda innan de flög till Thailand.
Vi fick ytterligare en guidad tur och fick se lite nya ställen.
Sen blev det massage igen. Lite regn kom det på eftermiddagen också.
Fredag morgon hyrde vi kajak 2 timmar igen. Vi snorklade på samma ställe som förut, det är jättebra vi ser många fiskar och är alldeles ensamma där. Toppen!! Vi börjar bli stamkunder, det är samma familj som har vår lunchrestaurang, som hyr ut kajaker och som vi åkte longtailbåt till Emerald Cave med. Dagarna blir ganska lika, vi paddlar, äter lunch, badar, slappar, tar en drink, badar m.m. Äter god mat på kvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *