Måndag-Tisdag 2/1-3/1

Måndag morgon hyrde vi kajak i två timmar igen. ”Vår strand” är ett toppenställe att paddla till. Vi snorklar och ser nya fiskar varje gång, det är så mysigt. Vi får numera alltid billigare pris när vi hyr eftersom vi kommer nästan varje morgon. De är så trevliga!
Lunch som vanligt. Sol och bad på stranden. Lite drinkar på strandbaren, alltså väldigt skönt med semester.
På kvällen åt vi på restaurangen som ligger närmast oss i djungeln. Peter och Merja kom också dit, vi har så trevligt tillsammans.
Tisdag morgon när vi kom och skulle hyra kajak så regnade det, vi paddlade iväg ändå och hela ”kajakfamiljen” vinkade av oss och såg så glada ut. Det var lågt vatten så vi fick sitta på vår lilla strand och vänta en liten stund på att vattnet skulle stiga så vi kunde hoppa i och snorkla. Det var lika underbart idag att snorkla där. Vi ser massor av fiskar och flera olika sorter.
När vi skulle betala kajaken idag så prutade en av ägarna på ett roligt sätt han sa: ”200 no, 150  yes”  och sen log han. det tog en stund innan vi förstod men han menade förstås att vi bara kulle betala 150 bath och inte 200 bath som det egentligen kostade.
Sen var det bad och mat som vanligt. Sköna semesterdagar.
Vi har inte haft många dagar med enbart blå himmel och strålande sol, men det är ganska skönt med moln eftersom det är så varmt. Det enda vi inte vill ha är alltför mycket regn.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *