Gran Canaria de första dagarna

Söndag eftermiddag anlände vi till vårt hotell, Costa Canaria i San Agustin. Det var skönt att komma fram efter resan efter en försening på ca 1,5 timme. Det kändes direkt att vi skulle trivas i vårt rum. Det var praktiskt, mysigt och en bra balkong med havsutsikt. Tre dagar har vi tillbringat här genom att varje morgon ta en morgonpromenad och äta av den överdådiga frukosten. Sen har vi slappat vid poolen några timmar. Vi har egna bokade solsängar så man behöver inte skynda sig på morgonen för att få en plats. På måndagen fyllde Eje år ,han blev överraskad när han kom till hotellrummet och det stod en flaska bubbelvin och ett fat med frukt på rummet!! Han trodde att det var jag som överraskade honom , men det är ju inte likt mig. Nej det var hotellet som hade ställt det där, de måste ha sett i hans pass att han fyllde år. På kvällarna har vi varit på lite olika restauranger för det mesta har det varit väldigt gott. På dagarna sätter vi oss i poolbaren och beställer in lite mat , det är mycket mysigt, de har väldigt goda soppor och god sangria. Det är mycket olika aktiviteter på hotellet. På taket finns ett soldäck där det också finns en jacuzzi, det är en fantastisk utsikt. Att sitta i jacuzzin och titta ut över havet är en riktigt härlig upplevelse. Vattengympan är kul och bra, den avslutas med att alla som deltagit får lite cava, det spanska bubbelvinet som man även får till frukost, det kanske är därför det är så många deltagare på vattengympan. Jag deltog idag. Idag var det även en modevisning vid poolen, mycket snygga klänningar , alla var inte så intresserade av det som ni kan se på bilden nedan. Idag har vi också badat o havet , det var jättekul med höga vågor . Stranden ligger precis nedanför hotellet. Det är sköna slappa semesterdagar. I morgon ska vi på utflykt. /Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *