Annandagen

I dag har vi varit på båtutflykt tillsammans med Hanna och Johan. Vi åkte till ön Ile Aux Cerfs. Vi fick promenera till ett grannhotell och åka båt därifrån. Regnet hängde i luften så vi trodde att vi skulle få en skur på oss, men vi hade tur, inget regn , det var molnigt hela dagen och det var ganska skönt.  Det tog ca 20 min med båt till ön. Det fanns restaurang,  bar,  liten marknad  och olika aktiviteter så det var inte direkt någon enslig ö.
Egentligen var det två öar , vi vadade genom vattnet till den andra ön och där var lugnare. Kristallklart vatten och lugnt  och skönt. En promenad längs stranden var härligt. Vi åt pizza i restaurangen och har väl aldrig fått vänta så länge på att få en pizza , en timme!!
Efter hemfärd hann vi ligga en liten stund på vår ”egen strand” och hämta lite eftermiddagsdryck i strandbaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *