Måndag den 22/12

Två hela dagar på Mauritus. Vi har tillbringat tiden  mest med att bada, snorkla, äta, dricka och vila. Det är bara att gå ner till stranden och ut i vattnet, där är det underbar snorkling. Hotellet är mysigt och avslappnat, det var ju en liten oro innan vi åkte att all inclusivehotell kan vara tråkiga, men vi är supernöjda, fint rum , fin balkong med bra utsikt.
När vi anlände fick vi lite välkomnande massage på axlarna och sen frukost efter det en personlig introduktion där vi fick veta allt om hotellet och vårt rum, det var trevligt.
Samtidigt som oss kom Hanna och Johan från Stockholm de är här på bröllopsresa och vi har haft trevligt tillsammans de här dagarna.
Det har regnat ganska mycket de först dagarna , idag har det inte kommit något regn, Det är otroligt varmt och solen bränner.

Idag gick vi en bit bort från vår strand till en annan strand där det skulle vara bättre snorkling , de var fint men vi tycker att det är lika bra eller t.om. bättre vid vår strand.Snart är vi skrynliga av allt badande.
Mer bilder kommer.

2 svar på ”Måndag den 22/12”

  1. Vi har varit på en kryssning med Steffo och det var mycket trevligt men skulle bytt med er alla dagar i veckan. Idag har vi städat och förberett det sista. Vi har inget ”all inclusive” på Skogalundsvägen.
    Enda som inte skiljer är att det inte blir en vit jul här heller. Ha det så gött och en riktigt God Jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *